Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €70

Επικοινωνία

Χρειάζεστε βοήθεια;

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. 

Συχνές Ερωτήσεις

Με τη βοήθεια του οδηγού μεγεθών που θα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, θα μπορέσετε να υπολογίσετε με ακρίβεια το μέγεθος σας.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μεγεθών στη σελίδα μας εδώ.

Επί του παρόντος, η εταιρία μας παρέχει μόνο ένα τρόπο αποστολής μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η διάρκεια αποστολής της παραγγελίας σας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για την περιοχή της Αττικής και 2-3 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εκτός Αττικής.

Αμέσως μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον κωδικό αποστολής (tracking number) μέσω του οποίου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, κάντε κλικ εδώ.

Παρέχουμε δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των €70. Για παραγγελίες μικρότερες των €70, η χρέωση αποστολής είναι €4 στην περιοχή της Αττικής και  €5 σε περιοχής εκτός Αττικής.

Άλλαξες γνώμη; Έχεις στη διάθεση σου 30 ημέρες για να επιστρέψεις το προϊόν που παρήγγειλες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας ώστε να καταχωρήσουμε το αίτημα σου και να σου προωθήσουμε τις σχετικές οδηγίες. 

Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί και να φέρουν όλες τις ετικέτες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την πολιτική αποστολών και επιστροφών της COYA.

 1. Για κάθε αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της COYA έχεις στη διάθεση σου 30 ημέρες για να επιστρέψεις το προϊόν που παρέλαβες. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αφόρετο ή αχρησιμοποίητο και να φέρει όλες τις ετικέτες που το συνοδεύουν. 
 2. Για να επιστρέψεις ένα ή περισσότερα προϊόντα που παρήγγειλες, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση returns@coya.gr, αναφέροντας το όνομα, το email και τον αριθμό παραγγελίας σου.
 3. Αμέσως μόλις επιβεβαιώσουμε την αγορά σου και καταχωρήσουμε το αίτημα σου για επιστροφή, τοποθέτησε το(α) προϊόν(τα) που θέλεις να επιστρέψεις στην αρχική τους συσκευασία και σφράγισε το δέμα.
 4. Επίλεξε την ταχυδρομική εταιρία ή το courrier που σε εξυπηρετεί και στείλε το δέμα στην διεύθυνση:

  COYA Yoga
  Αγ. Πάντων 23
  18233 Αγ. Ι. Ρέντης
  Αττική

Μετά την παραλαβή του πακέτου σου από την ομάδα μας, θα ενημερωθείς αυτόματα μέσω email για την επιβεβαίωση της επιστροφής σου. Θα χρειαστούμε έως 2 εργάσιμες ημέρες για να ελέγξουμε την κατάσταση του προϊόντος και να προχωρήσουμε στην επιστροφή της αξίας του.

Σημειώστε πως από τη στιγμή εκτέλεσης της επιστροφής των χρημάτων σας και λόγω των καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι διατραπεζικές συναλλαγές, το ποσό ενδέχεται να καθυστερήσει έως 7 εργάσιμες ημέρες μέχρι να φανεί στον λογαριασμό σας.

Αν η παραγγελία σας δεν έχει φτάσει ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας, μπορείτε να την ακυρώσετε επικοινωνώντας άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση sales@coya.gr και αναφέροντας το όνομα και τον αριθμό παραγγελίας σας. Σε περίπτωση ακύρωσης, θα σας επιστραφεί όλο το ποσό πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων και τον εξόδων αποστολής).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δωρεάν αποστολή

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €70

Επιστροφές 30 ημερών

Άλλαξες γνώμη; Έχεις 30 ημέρες για να επιστρέψεις το προϊόν!

Εγγύηση ποιότητας

Αποκλειστική χρήση ποιοτικών πρώτων υλών

Ασφαλείς Συναλλαγές

Κρυπτογράφηση δεδομένων απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές