Συχνές Ερωτήσεις

Αγορές

H COYA είναι ένα ελληνικό eshop αφιερωμένο στη γιόγκα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εντάξουν την άσκηση της γιόγκα στην καθημερινότητά τους και να βελτιώσουν την πρακτική τους. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε — στρώματα, ρούχα, εξοπλισμό κ.α. — ώστε να εξασφαλίσετε μια ολοκληρωμένη και ποιοτική ρουτίνα εξάσκησης.

Η εταιρία εδρεύει επί της οδού Λεωφ. Πολυτεχνείου 43 στον Πειραιά. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί εξ’ολοκλήρου διαδικτυακά.

Με τη βοήθεια του οδηγού μεγεθών που θα βρείτε στη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, θα μπορέσετε να υπολογίσετε με ακρίβεια το μέγεθος σας.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μεγεθών στη σελίδα μας εδώ.

Πληρωμές

Οι μέθοδοι πληρωμής που δέχεται η εταιρία είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή: Η μέθοδος της πληρωμής με αντικαταβολή υπόκειται σε επιπλέον χρέωση 1,5€ η οποία δεν μπορεί να επιστραφεί. Η πληρωμή του συνολικού ποσού γίνεται κατά την παράδοση του πακέτου στην πόρτα σας.
  • PayPal
  • Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα (Mastercard, Visa and American Express)

Η COYA δεν επεξεργάζεται, συλλέγει ή αποθηκεύει κανένα από τα στοιχεία πληρωμής σας.

Ακολουθώντας τους σχετικούς κανονισμούς της ελληνικής νομοθεσίας, κάθε προϊόν που πωλείται μέσω της ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει χρέωση 24% ΦΠΑ.

Αποστολές & Επιστροφές

Επί του παρόντος, η εταιρία μας παρέχει μόνο ένα τρόπο αποστολής μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η διάρκεια αποστολής της παραγγελίας σας είναι 1 εργάσιμη ημέρα για την περιοχή της Αττικής και 2-3 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εκτός Αττικής.

Αμέσως μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον κωδικό αποστολής (tracking number) μέσω του οποίου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, κάντε κλικ εδώ.

Παρέχουμε δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των €60. Για παραγγελίες μικρότερες των €50, η χρέωση αποστολής είναι €4 στην περιοχή της Αττικής και  €5 σε περιοχής εκτός Αττικής.

Άλλαξες γνώμη; Έχεις στη διάθεση σου 14 ημέρες για να επιστρέψεις το προϊόν που παρήγγειλες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας ώστε να λάβεις την Ετικέτα Επιστροφής και τις σχετικές οδηγίες. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Για να γίνουν δεκτές οι επιστροφές, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί και να φέρουν όλες τις ετικέτες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την πολιτική αποστολών και επιστροφών της COYA.

Επί του παρόντος, η εταιρία διεκπεραιώνει αποστολές μόνο στην Ελλάδα.

  1. Για να επιστρέψεις ένα ή περισσότερα προϊόντα που παρήγγειλες, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στη διεύθυνση returns@coya.gr, αναφέροντας το όνομα και τον αριθμό παραγγελίας σου.
  2. Θα λάβεις την Ετικέτα Επιστροφής μέσω email σε ψηφιακή μορφή (pdf). Δεν χρειάζεται να την εκτυπώσεις, αρκεί απλά να την δείξεις στο γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής, απ’ όπου θα επιστρέψεις το πακέτο.
  3. Τοποθέτησε τα προϊόντα που θέλεις να επιστρέψεις στην αρχική τους συσκευασία και σφράγισε το δέμα.
  4. Μπορείς να παραδόσεις το δέμα σε οποιοδήποτε από τα 300 σημεία εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής, επιδεικνύοντας απλά την Ετικέτα Επιστροφής που σου στείλαμε.

Μετά την παράδοση του πακέτου στο σημείο εξυπηρέτησης της Γενικής Ταχυδρομικής, θα χρειαστούν έως 3 εργάσιμες ημέρες για να το παραλάβουμε στα γραφεία μας. Μόλις το λάβουμε και ελέγξουμε την κατάσταση του, θα ενημερωθείτε αυτόματα μέσω email. Σημειώστε πως η επιστροφή ενδέχεται να χρειαστεί έως και 7 εργάσιμες προκειμένου να φανούν τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Αν η παραγγελία σας δεν έχει φτάσει ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας, μπορείτε να την ακυρώσετε επικοινωνώντας άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση sales@coya.gr και αναφέροντας το όνομα και τον αριθμό παραγγελίας σας. Σε περίπτωση ακύρωσης, θα σας επιστραφεί όλο το ποσό πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων και τον εξόδων αποστολής).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Η ομάδα μας θα φροντίσει να σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν!

Αν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

  • Email, στη διεύθυνση info@coya.gr
  • Chat, κάνοντας κλικ στο πλαίσιο συνομιλίας που βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας.
Επικοινωνία

Έχεις ερωτήσεις;